Gellac voor mooie nagels

VERWEN JE NAGELS MET EEN GELLAC BEHANDELING!

Gellac ColorsetGellacGellac-plateau

Deze gellac heeft een ruime keuze aan kleuren en blijft minstens twee weken lang heel mooi op de nagels zitten.

Gellac is een lang houdende nagellak die uithard d.m.v. een UV- lamp. Gellac wordt aangebracht op de natuurlijke en zonder verlenging van de nagel. De ideale oplossing voor lang houdende verzorgde nagels. U kunt kiezen uit de uitgebreide kleurencollectie van Pink Gellac.

Lamp gellac

Geef een cadeaubon!

Geef een cadeaubon!

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling, make-up of een goed product voor de huid. Dan is een cadeaubon van Beautysalon Lamar Visage een goed idee, behalve leuk om te krijgen ook leuk om te geven!

Een cadeaubon kan voor elk gewenst bedrag, elke gewenste behandeling en elk product gegeven worden.

Ook kunt u ervoor kiezen om de leuke Giftbox cadeau te doen met daarin verschillen producten voor de huidverzorging: reinigingscrème, tonic, dagcrème en nachtcrème of serum.

De Giftbox is er al vanaf 37,- !

Foto Template 4

Tips! Hoe verzorg ik mijn huid?

Om te beginnen: sla het reinigen niet over!

“Ik was mijn gezicht morgen wel…”
“Ik heb vandaag toch geen make-up op gehad…”

Welke smoes je ook hebt, het reinigen van je gezicht is één van de belangrijkste stappen voor een gezonde, goed uitziende huid. Gedurende de dag hecht vuil, smog, stof en bacteriën aan de huid en deze moeten dagelijks verwijderd worden.

Kies voor een milde dagelijks reiniging en een goede vochtinbrengende huidverzorging. Deze helpen uw huid gezond te blijven. Hoogwaardige huidverzorgingsproducten, gekozen op basis van uw specifieke huidtype en huidprobleem, kunnen de gezichtshuid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon, warme en koude weersomstandigheden en luchtverontreiniging beschermen. Zij kunnen ook een geïrriteerde huid helpen te verzachten en deze tot een gezonde en mooie huid te laten herstellen. Tevens wordt het ontstaan van huidziekten voorkomen.

Uw huid heeft tweemaal daags verzorging nodig; ’s morgens en ’s avonds. De specifieke benodigde handelingen zijn afhankelijk van het tijdstip van reiniging, de specifieke behoeften van de huid en de toestand van uw huid. Ik adviseer u hierbij graag.

Voor de stappen naar een gezonde en goed verzorgde huid, klik dan hier.