Manicure

Nagels en handen hebben voeding nodig om weerstand te bieden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Goede handverzorging is daarom essentieel, en ik wil u daar ook een handje bij helpen.

Een manicure behandeling bestaat uit een hand en nagelverzorging. Tijdens deze manicure behandeling vijlen we als eerste de nagels in model. Vervolgens worden de nagelriemen losgemaakt verzorgt met olie en wordt er een nagelverharder aangebracht. Als optie kunt u ook kiezen voor een gekleurde nagellak. Daarna worden uw handen rijkelijk voorzien van een heerlijke handcrème.

Advies

Een combinatie van manicure met een paraffine handpakking zal wonderen verrichten voor uw handen. Een paraffinepakking is een extraatje voor uw handen, maar is ook zeer geschikt voor mensen met reumatische klachten. De weldadige warmte zorgt voor een aanzienlijke vermindering van de klachten.

  • Manicure zonder lakken                                   € 15,-
  • Manicure met lakken                                         € 20,-

Template Manicure 8

Parafine handpakking

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Hoe werkt een paraffine handpakking

Paraffine pakking

Eerst krijgen uw handen een lekkere peeling, dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter door de huid opgenomen worden. Daarna wordt de handcrème ingemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic. Daaroverheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu (tijdens de behandeling ) inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

Nazorg

Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème of nagelriemolie. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen.

In de maanden december lak ik de nagels tijdens de schoonheid behandeling met een door jou uitgekozen kleur. Wanneer jij lekker ontspannen ligt te genieten van het masker.

  • Paraffine handpakking                                                                  € 15,- 
  • Handpeeling + paraffine handpakking                                      € 18,50 
  • Handpeeling + paraffine handpakking + manicure                 € 30,-

Manicure 3 Manicure 7 Nagellak