Bruidsmake-up

Bruidsmake-up                  € 80,00 incl. proef make-up

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk ook op je mooist uitzien. Ga je binnenkort trouwen? Dan verzorg ik graag jouw make-up op deze bijzondere dag! Je wilt natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan op je trouwdag. Daarom is het prettig om eerst een afspraak te maken voor een proef make-up. Zo kunnen we samen kijken wat het beste bij jouw persoonlijkheid en uiterlijk past en waarbij jij je prettig voelt. De sessie voor de proef make-up vindt bij Beautysalon Lamar Visage plaats. Op de dag van de bruiloft kom ik naar jou thuis of naar de locatie waar je op dat moment verblijft om je te voorzien van een stralende bruidsmake-up. Uiteraard kunnen er voor de trouwdag ook familieleden opgemaakt worden. Neem gerust contact op voor meer info.

Bruidsfoto 1

Make-up advies                    € 25,-

Dag make-up                        € 18,50

Avond of feest make-up      € 25,-


Tijdens een make-up advies krijg je tips en advies op het gebied van make-up en kleuren die het beste bij jou passen. Er wordt aandacht besteed aan de manier van het juist aanbrengen, waar je het beste de accenten kunt leggen en hoe je punten in je gezicht verbergt waar je minder trots op bent. 
Er wordt gekeken naar een make-up die bij je uitstraling en persoonlijkheid past. Het is natuurlijk de bedoeling om er na een make-up mooi uit te zien en niet ‘anders’.